cadoul perfect

Toate lumânările din Candlelier sunt confecționate manual, turnate cu migală, atent îngrijite și alintate pentru ca la rândul lor să ofere alinturi speciale.

Din ceară
de soia naturală

Recipiente
Reutilizabile

100%
naturale

Ambalaje premium
protective

Ardere
de lungă durată

Selecția de lumânări parfumate Candlelier

Candlelier vine în întâmpinarea clienților cu lumânări parfumate premium, create handmade, cu grijă și migală, folosind ingrediente naturale, prietenoase cu natura, acestea fiind vegane și netestate pe animale.

Toată gama de lumânări parfumate handmade conține produse din ceară de soia, în recipiente reutilizabile și cu ambalaje premium care protejează fiecare lumânare pregătită să te poarte într-o lume a miresmelor cu totul nouă.

Propriile lumânări parfumate
în Oaza Miresmelor

Candlelier transformă arta lumânărilor parfumate într-o experiență unică pentru simțuri. Fiecare lumânare este o capodoperă, creată manual cu grijă și dedicare, pentru a aduce în casele dumneavoastră nu doar lumina delicată, ci și un buchet de arome îmbietoare care să vă încânte și să vă relaxeze. Cu o paletă diversă de parfumuri, de la cele mai proaspete și citrice la notele calde și condimentate, lumânările Candlelier sunt concepute să completeze orice ambient și să creeze o atmosferă plăcută și primitoare.

La baza fiecărei lumânări Candlelier stă o pasiune pentru calitate și un angajament față de sustenabilitate. Folosind ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi ceara de soia naturală și uleiuri esențiale pure, lumânările Candlelier sunt prietenoase cu mediul și ideale pentru un stil de viață conștient. Fie că alegeți să vă răsfățați în intimitatea propriului cămin sau să oferiți un cadou special cuiva drag, o lumânare Candlelier este mai mult decât un simplu accesoriu, este o experiență olfactivă ce răspândește bucurie și confort.

Cadoul Perfect pentru Colaboratori și Angajați

Știm cât de repede îți poate intra la suflet o lumânare parfumată, iar când vrei să oferi și colaboratorilor tăi o doză din echilibrul aromelor relaxante, Candlelier este aici pentru tine.

În atelierul nostru de lumânări parfumate handmade îți poți crea chiar propria linie de lumânări care va reprezenta atât compania cât și valorile acesteia.

Product added to wishlist