Politica de retur

Vă mulțumim pentru achiziția dumneavoastră. Sperăm că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs. din orice motiv, ne-o puteți returna pentru o rambursare completă sau un schimb. Vă rugăm să consultați mai jos pentru mai multe informații despre politica noastră de retur.

RETUR

Toate retururile trebuie să fie transmise în termen de șapte (7) zile de la data achiziției. Toate produsele returnate trebuie să fie în stare bună și nefolosită, cu etichetele originale atașate și în ambalajul în care au fost trimise.

PROCESUL DE RETUR

Pentru a returna un articol, vă rugăm să trimiteți un e-mail la serviciul clienți la vanzari@candlelier.ro pentru a obține un formular de retur sau folosiți formularul de retur din colet.

Numărul de autorizare a mărfii (RMA). După primirea unui număr RMA, plasați articolul în siguranță în ambalajul original și cu formularul de retur furnizat, apoi trimiteți returul prin poștă la următoarea adresă:

SC CANDLELIER FRAGRANCES SRL În atenția: Retur
RMA #
Str. Portului, Nr. 39, Bl. Brateș 1, Sc. 1, Parter - Candlelier Galați, 800012
România

Vă rugăm să rețineți că veți fi responsabil pentru toate cheltuielile de transport de returnare. Vă recomandăm cu tărie să folosiți o metodă de tracking pentru a vă expedia returul.

RAMBURSĂRI

După primirea returului și inspectarea stării articolului, vom procesa returul dvs. sau schimb. Vă rugăm să acordați cel puțin șapte (7) zile de la primirea articolului pentru a procesa returul sau schimbul. Vă vom anunța prin e-mail atunci când returul dvs. a fost procesat.

EXCEPȚII

Următoarele articole nu pot fi returnate sau schimbate:

  •  Articole care sunt deteriorate de către client

Vă rugăm să rețineți

  • Articolele cu discount sau cele care sunt prezente în secțiunea FINAL SALE nu pot fi returnate. 
  • Datorită naturii produselor noastre realizate manual, lumânările parfumate folosite nu pot fi returnate în conformitate cu legislația în vigoare, în special cele care prezintă semne de utilizare, uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau accesorii lipsă.

ÎNTREBĂRI

Dacă aveți întrebări referitoare la politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați la:
0336 410 644 / 0773894294
vanzari@candlelier.ro

Product added to wishlist