Politica de utilizare rezonabilă

Această Politică de utilizare rezonabilă ("Politica") face parte din Termenii și condițiile noastre ("Termeni legali") și, prin urmare, trebuie citită împreună cu principalii noștri Termeni legali. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni legali, vă rugăm să vă abțineți de la utilizarea Serviciilor noastre. Utilizarea în continuare a Serviciilor noastre implică acceptarea acestor Termeni legali.

Vă rugăm să analizați cu atenție această politică, care se aplică tuturor:

(a) utilizări ale serviciilor noastre (așa cum sunt definite în "Termeni legali") și
(b) formulare, materiale, instrumente de consimțământ, comentarii, postări și orice alt conținut disponibil pe Servicii ("Conținut")

CINE SUNTEM

Suntem SC CANDLELIER FRAGRANCES SRL ("Compania", "noi", "noi" sau "al nostru") o companie înregistrată în România la adresa Energiei, 17, Costi, Galați, România 807326. Operăm site-ul web https://www.candlelier.ro ("Site-ul"), precum și orice alte produse și servicii conexe care se referă sau au un link către această Politică (colectiv, "Serviciile").

UTILIZAREA SERVICIILOR

Atunci când utilizați Serviciile, garantați că veți respecta această Politică și toate legile aplicabile.

Recunoașteți, de asemenea, că nu puteți:

 • Recuperarea sistematică a datelor sau a altui conținut din Servicii pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilație, o bază de date sau un director fără permisiunea noastră scrisă.
 • Utilizarea neautorizată a Serviciilor, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.
 • eluda, dezactiva sau interfera în alt mod cu funcțiile de securitate ale Serviciilor, inclusiv cu funcțiile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui conținut sau impun limitări privind utilizarea Serviciilor și/sau a conținutului conținuturilor conținute în acestea.
 • Să se angajeze în încadrarea neautorizată a Serviciilor sau în crearea de link-uri către acestea.
 • Să ne păcăliți, să fraudați sau să ne înșelați pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre conturi, cum ar fi parolele de utilizator.
 • Să utilizați în mod necorespunzător Serviciile noastre, inclusiv serviciile noastre de asistență sau să trimiteți rapoarte false de abuz sau comportament necorespunzător.
 • Să vă implicați în orice utilizare automată a Serviciilor, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje sau utilizarea de instrumente de extragere a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și extragere a datelor.
 • Interfera cu, întrerupe sau crea o sarcină nejustificată asupra Serviciilor sau rețelelor sau Serviciilor conectate.
 • Încercarea de a vă da drept un alt utilizator sau persoană sau de a folosi numele de utilizator al unui alt utilizator.
 • Să utilizați orice informații obținute din Servicii pentru a hărțui, abuza sau afecta o altă persoană.
 • Utilizați Serviciile ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau de a utiliza Serviciile și/sau Conținutul pentru orice efort generator de venituri sau întreprindere comercială.
 • Descifrarea, decompilarea, dezasamblarea sau ingineria inversă a oricărui software care cuprinde sau care face parte în vreun fel din Servicii, cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod expres de legea aplicabilă. 
 • Încercarea de a ocoli orice măsuri ale Serviciilor concepute pentru a preveni sau restricționa accesul la Servicii sau la orice parte a Serviciilor.
 • hărțui, enerva, intimida sau amenința oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în furnizarea oricărei părți a Serviciilor către dumneavoastră.
 • Să șteargă notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice conținut.
 • Copierea sau adaptarea software-ului Serviciilor, inclusiv, dar fără a se limita la Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alte coduri. 
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a literelor majuscule și spamming-ul (postarea continuă de text repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă a Serviciilor de către orice parte sau modifică, deteriorează, întrerupe, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Serviciilor. 
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere de informații, inclusiv, dar fără a se limita la, formate de schimb de imagini grafice clare ("gifs"), pixeli 1×1, microfoane web, cookie-uri sau alte dispozitive similare (denumite uneori "spyware" sau "mecanisme de colectare pasivă" sau "pcms"). 
 • Cu excepția cazului în care este rezultatul utilizării unui motor de căutare standard sau a unui browser de internet, să utilizați, să lansați, să dezvoltați sau să distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, dar fără a se limita la, orice spider, robot, utilitar de înșelăciune, scraper sau cititor offline care accesează Serviciile, sau să utilizați sau să lansați orice script sau alt software neautorizat. 
 • Să ne denigreze, să ne păteze sau să dăuneze în alt mod, în opinia noastră, nouă și/sau Serviciilor. 
 • Să utilizați Serviciile într-un mod incompatibil cu orice lege sau regulament aplicabil. 
 • să utilizați un agent de cumpărare sau un agent de achiziții pentru a face achiziții pe Servicii. 
 • Să vă vindeți sau să vă transferați în alt mod profilul.

CONSECINȚELE ÎNCĂLCĂRII ACESTEI POLITICI

Consecințele încălcării Politicii noastre vor varia în funcție de gravitatea încălcării și de istoricul utilizatorului în cadrul Serviciilor, cu titlu de exemplu:

În unele cazuri, este posibil să vă dăm un avertisment, însă, dacă încălcarea este gravă sau dacă continuați să încălcați Termenii legali și prezenta Politică, avem dreptul de a vă suspenda accesul și utilizarea serviciilor noastre și, dacă este cazul, de a vă dezactiva contul. Putem, de asemenea, să notificăm forțele de ordine sau să emitem proceduri legale împotriva dvs. atunci când considerăm că există un risc real pentru o persoană sau o amenințare la adresa siguranței publice.

Ne excludem răspunderea pentru toate acțiunile pe care le putem întreprinde ca răspuns la oricare dintre încălcările de către dvs. a prezentei Politici.

CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN LEGĂTURĂ CU ACEASTĂ POLITICĂ?

Dacă aveți întrebări sau comentarii suplimentare, ne puteți contacta prin:
Email: contact@candlelier.ro

Product added to wishlist