Bine ai venit în
Oaza Miresmelor Candlelier

Locul unde atât iubitorii tratamentelor pentru simțuri, dar și cei care doresc să arate
atenția meritată apropiaților aleg lumânări parfumate handmade 100% naturale

Valorile Candlelier

Sustenabilitate

Datorită faptului că majoritatea populației devine din ce în ce mai conștientă de necesitatea abordării ecologice și prietenoase cu mediul, realizarea produselor Candlelier va avea la bază materii prime sustenabile, certificate ECO, materiale și echipamente care eficientizează procesul de producție și, nu în ultimul rând, posibilitatea reutilizării recipientelor sau chiar a refill-ului la cererea clienților.

Personalul nostru și oaza de creație

Noi, cei de la Candlelier, ne imaginăm ca fiind o familie care întotdeuna va pune preț pe empatie, atitudine și sprijin. Suntem dedicați și deschiși pentru fructificarea creativității, diversității și a toleranței. Dorința noastră este aceea de a crea o comunitate Candlelier, alături de clienții și partenerii noștri, bazată pe încredere, transparență și profesionalism.

Colaborări Corporate și Cadouri Exclusive

Oaza miresmelor este pentru oricine, dar mai ales pentru cei care vor să ofere nu doar un simplu simbol de apreciere, ci și un întreg buchet de arome omogenizate foarte bine într-un lichior de ceară de soia 100% naturală.

Pentru companii, agenții, firme mici sau mari sau pentru cei care doresc să premieze rezultatele excelente, Candlelier vă stă la dispoziție. Îți vom crea propriile lumânări parfumate decorative, propria linie care să te ajute să îmbraci evenimentul de lansare într-un ton elegant sau cadoul inedit pentru sfârșit de an.

Product added to wishlist